Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

10 redenen dat jij absoluut naar VeggieWorld moet komen!

03-03-2016

Aankomend weekend staat VeggieWorld Utrecht op het programma: dé beurs voor de vegan lifestyle. En of je nou een omnivoor met een open mind bent, een flexitariër, een vegetariër, een veganist of welke label je ook wilt verzinnen… Als je geïnteresseerd bent in plantaardig(er) eten en leven, dan kun je dit evenement gewoon niet missen! Wij hebben de 10 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

 

1. Er is lekker eten, véél lekker eten

Dit is natuurlijk de meest voor de hand liggende: proef en koop plantaardige lekkernijen! We adviseren dat je niets eet van te voren ;)

 

2. Je hoeft je geen zorgen te maken over de ingrediënten

Heerlijk, alles wat je tegenkomt zonder zorgen in je mond stoppen! Niet nadenken, gewoon eten.

 

3. Je gaat nieuwe merken ontdekken

Er zal een wereld voor je open gaan dankzij merken en producten die je nog niet eerder kende. Wedden dat jij na afloop blij bent met je nieuwe ontdekkingen?

 

4. Er zijn kookdemonstraties

Niet alleen kun je smullen van allerlei plantaardig lekkers, je kan ook nog eens leren hoe je een echte vegan chef wordt! Als jij je nog niet creatief of thuis genoeg voelde in de plantaardige keuken, gaan deze workshops daar verandering aan brengen!

 

5. Er zijn interessante presentaties

Er komen een hoop verschillende sprekers: nationaal en internationaal, van auteurs tot diëtisten tot milieu- en dierenactivisten… En ze zijn allemaal even inspirerend.

 

6. Het wordt gezellig

Ontmoet en spreek mensen die dezelfde interesses hebben als jij! Wissel recepten uit, bespreek die geweldige presentatie en maak een nieuwe (vegan) vriend!

 

7. Je kunt je netwerk uitbreiden

Een beurs is de perfecte plek om te socializen en dus ook om te netwerken. Veggie werk vinden of zelfs ondernemen? Hier zijn de mensen die jij moet ontmoeten!

 

8. Je hoeft die avond niet meer te koken

Geloof ons, wanneer jij thuis komt zit jouw buikje nog helemaal vol van al dat lekkers!

 

9. Je hoeft voorlopig geen boodschappen meer te doen

Als je slim bent, sla jij je slag tijdens de beurs. Er zullen heel wat producten te vinden zijn die niet bij jou in de buurt te krijgen zijn! No way dat jij met lichte tassen naar huis gaat.

 

10. Je krijgt het cadeau!

Wist je dat als je je nu aansluit bij Viva Las Vega’s, je gratis naar VeggieWorld mag?! Klik hier.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...