Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Crowdfund het Viva Las Vega’s Food Festival

27-05-2015

vlv food festival banner

Vier jaar op een rij hebben we het Viva Las Vega’s Food Festival in Amsterdam georganiseerd. Dit is het enige 100% plantaardige festival van Nederland. Ook dit jaar zijn wij, een team van vrijwilligers, al maanden in de weer met de voorbereidingen van het volgende festival op 27 juni 2015 bij Old School in Amsterdam.

Het financiële klimaat zit echter niet mee. Omdat we weten dat veel mensen uitkijken naar dit jaarlijkse vega evenement, doen we een beroep op jullie; de crowd. Vanaf vorige week startten we een crowdfunding actie. Tegen 27 juni 2015 willen we via de crowd 5000 euro verzamelen om het festival mogelijk te maken en gratis te houden. Natuurlijk doneer je niet voor niets. In ruil voor je donatie kan je kiezen uit tal van tegenpresentaties en VIP-tickets.

Bezoek onze crowdfundingpagina 

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...