Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

4 Oktober is Werelddierendag! Hier zijn 5 leuke manieren om het te vieren.

02-10-2015

Deze dag is speciaal voor de dieren. Voor ons om de waarde van dieren te herkennen en deze te vieren. Dit is een dag waarbij we mensen bewust willen maken en hun willen inlichten over alles wat er speelt omtrent deze beestjes. Door in te spelen op deze twee factoren kan er een wereld gecreëerd worden waar alle dieren gezien kunnen worden als wezens met gevoel, welke geen enkele vorm van kwaad moet worden aangedaan.

Dus ga er lekker op uit en doe iets positiefs! Wees onderdeel van iets moois en nuttigs op deze 4 Oktober en vier het bestaan van alle dieren in de wereld!

Hoe raak je betrokken bij Werelddierendag?

1. Maak je vrienden bewust over de problemen die er zijn omtrent dieren over de hele wereld. Veel mensen hebben geen idee van het lijden van dieren in dierentuinen, laboratoria, de bio-industrie en slachthuizen. Ze hebben ook geen flauw idee over hoe fantastisch een vlees-vrij leven kan zijn! 4 Oktober is de perfecte dag om het hier met hun over te hebben en te laten zien hoe makkelijk en lekker het is.

2. Schrijf een brief naar de lokale krant, schrijf een stukje voor op je favoriete social media, deel een vega recept of ga lekker bloggen! Informeer over de betekenis van deze mooie dag.

3. Organiseer een plantaardig etentje voor al je vrienden of  ga naar een plantaardig restaurant! Er is geen betere manier om dieren te vieren dan om ze weg te laten uit het menu deze dag! Hier een paar leuke ideeën voor receptjes ;).

4. Bereken hoeveel dieren je redt door vegetarisch te eten. Dat kan ruwweg door het aantal jaren dat je vegetarisch hebt gegeten te vermenigvuldigen met 20. Kijk hier hoeveel dieren je in je eigen leven kan sparen.

5. Help ons nog meer dieren redden, doneer aan Viva Las Vega's! Door onze vriend te worden help je ons mensen te informeren over een fantastische plantaardige lifestyle en help je ons het aantal dieren in de bio-industrie en in slachthuizen te verminderen! Word vandaag nog vriend van ons!

VARKENTJE PER FACEBOOK_rationed

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...