Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 heerlijke gerechten voor de vega oven

15-09-2017

  Dat plantaardig eten een wereld vol lekker eten voor je opent is misschien nu al wel duidelijk,  Met deze gerechten voor in de vega oven vul je de keuken en huiskamer met heerlijke geuren. Veel werk? Dat valt reuze mee. Deze gerechten zijn in een maximaal een uur klaar en de oven doet tenslotte het meeste werk.  In dit artikel staan alvast vijf heerlijke gerechten voor in de vega oven op een rijtje. Op onze website vind je nog meer heerlijke plantaardige gerechten.

  1. Courgette-auberginelasagne

  Deze groente ovenschotel is een heerlijk veganistische en makkelijke te bereiden lasagne. En gewoon op de website van AH Allerhande te vinden. Binnen een uur staat de lasagne op tafel! Let er bij de lasagnebladeren op dat deze geen ei bevatten, dat is soms helaas wel het geval.

  Vega oven - lasagne - 600x340

  Courgette-auberginelasagne

     

  2. Ovenschotel met spinazie, champignons en pompoen

  Ook bij Iglo begrijpen ze dat er niets mis is met een plantaardige maaltijd. Dit recept voor in de vega oven is dan ook zeker het proberen waard!
  Vega oven - 600x340

  Iglo's vegan ovenschotel

   

  3. Midden-Oosterse ovenschotel

  Heb je meer zin in wat Oosters? Probeer deze Midden-Oosterse ovenschotel van de Groene Meisjes. Deze variant met kikkererwten en aubergine is samen met een frisse salade heerlijke voor op een warme dag.
   
  Midden-Oosterse ovenschotel Groene Meisjes - 600x340

  Bron: de Groene Meisjes - www.degroenemeisjes.nl

  4. Groente Quiche

  Hoewel het even duurt voor deze groente quiche op tafel staat, is het lang niet zoveel werk als je misschien zou denken, mede door kant-en-klare deegplakken te gebruiken. Tofu is de perfecte basis voor deze plantaardige quiche en de parprika en spinazie maken deze hartige taart nog extra gezond ook. 45 minuutjes in de oven (en misschien na nog wat afkoelen)  en jou groente quiche is klaar om geserveerd te worden.  
  Vega oven - Groente Quiche - 600x340

  Groente Quiche

     

  5. Ovenschotel met boontjes en tofu rulgehakt

  Als laatste nog deze schotel van de Groene Meisjes voor in de vega oven. Een ovenschotel met boontjes, tofu rulgehakt en vegan parmezaanse kaas? Relatief eenvoudig om te maken en uiteraard verrukkelijk om te eten. Ze vertellen je zelfs hoe je vegan parmezaanse kaas kunt maken!
  Ovenschotel boontjes Groene Meisjes - 600x340

  Bron: de Groene Meisjes - www.degroenemeisjes.nl

         

  Geschreven door: Jesse Van Elzelingen

  Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...