Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 geweldige vega hotspots in Den Haag

04-11-2016

   

Den Haag is meer dan een stad van politiek. Je kunt er ook lekker vega uit eten. Of je kiest voor iets zoets, iets uit het vet, zelf wilt koken of kiest voor een culinaire maaltijd. Voor iedereen is er iets lekkers!

1.  Baklust

Baklust is de eerste vegetarische en biologische lunchroom in Den Haag. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch, maar ook voor koffie met gebak. Geen tijd om te lunchen? Je kunt ook iets lekkers afhalen voor thuis. Ook voor vegans zijn er veel opties!

baklust-03

2. Veggies on fire

 

Alle dranken en gerechten bij Veggies on fire zijn 100% plantaardig. De gerechten zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal verbouwd. Het personeel vertelt je graag iets over de verschillende ingrediënten in elk gerecht. Veggies on fire heeft ook enkele raw gerechten. Een echte aanrader voor een heerlijk diner!

vof_mark

3. De vegetarische snackbar

Zin in een snack? Dan moet je naar de vegetarische snackbar. Veel van de producten zijn 100% plantaardig. Je kunt er terecht voor een snack met patat, maar ook voor een pizza, burger, maaltijdsalade of belegd broodje. En daarna mag een toetje natuurlijk niet ontbreken!

 

4. Veggie4U

Veggie4U is de vegetarische en veganistische supermarkt in Nederland. Veggie4U heeft een plantaardig alternatief voor bijna alles. Zoals vis, vlees, kaas, ijs en gebak. Geen zin om te koken? Veggie4U verkoopt ook plantaardige kant-en-klare maaltijden.

winkel1

5. Symbiose

Zin in een culinaire maaltijd? Dan ben je bij restaurant Symbiose aan het juiste adres! Het menu bestaat uit vegetarisch biologische gerechten, met genoeg 100% plantaardige keuzes. Bijvoorbeeld gadogado met bananenchips of een veganistische kofte.

index

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...