Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 hoogtepunten van VeggieWorld!

10-03-2016

Afgelopen weekend was VeggieWorld Utrecht: dé beurs voor de vegan lifestyle. We hopen voor je dat je erbij was, want het was één groot feest! Kleine samenvatting nodig? Lees snel verder.

 

1. Het heerlijke eten

1

Of je nou in de rij stond voor een burger of sushi, er was geen kans dat jij teleurgesteld zou raken! Alles was verrukkelijk!

 

2. De gezelligheid

2

Met meer dan 5000 bezoekers, kun je niet ontkennen wat voor succes de eerste Nederlandse editie van VeggieWorld was! En wat was het leuk met iedereen!

 

3. Uitverkochte stands

3

Veel exposanten waren voor het einde van de beurs door hun voorraad heen! Zeker op zondag was het een geval van “op = op”!

 

4. De nieuwe informatie

4

Van inspirerende lezingen en workshops naar interactieve kookdemo's… Er was de hele dag zoveel nieuwe kennis te vergaren. En wat is er gebruik van gemaakt, want elke keer zat die zaal weer bomvol!

 

5. Onze geweldige vrijwilligers

5

Zonder de toppers op deze foto en vele anderen zou het weekend lang niet zo goed verlopen zijn! Dankjulliewel!

 

Als eerste weten wanneer ons volgende evenement plaatsvindt? Volg onze Facebookpagina!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...