Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 opkomende vega foodevents in Amsterdam

15-04-2016

Viva Las Vega’s staat natuurlijk bekend om haar eigen jaarlijkse food festivals, maar dat betekent niet dat wij niet ook eens andere vega food events graag even in de spotlight zetten (en bezoeken ;)). Hier volgen er 5 die de komende tijd gaan plaatsvinden in onze bruizende hoofdstad! Klik op de titels van de events voor de details.

 

1. Mastino Pizza Italian Vegan Brunch (24 april 2016)

1

Persoonlijk zijn wij gek op de Italiaanse keuken en al helemaal als wij kunnen smullen van allerlei lekkere plantaardige focaccia’s, pizza’s en quiches. En deze gerechten zijn precies wat je kunt verwachten bij deze bijeenkomst! Voor €17,50 kun je aanschuiven.

 

2. Go With The Glow Vegan Mothersday Brunch (8 mei 2016)

2

De Amsterdamse zussen LouLou en Isabella organiseren deze maand alweer de vierde editie van hun maandelijkse vegan brunch en deze staat in het teken van moederdag! Voor €30 krijg je een driegangenbrunch, het Go With The Glow Magazine (met recepten, winkellijstje en tips en trucs), allerlei adviezen over de vega lifestyle en natuurlijk een natuurlijke glow.

 

3. Vegan Sundays Summer Pop-up (11 juni 2016)

3

Chef Alexander Gershberg is in 2011 begonnen met het koken en cateren van sexy, gezond, biologisch en plantaardig eten. Hij wil anderen inspireren om gezonder te eten en zijn aanpak is absoluut niet saai. Zijn eten is gourmet! Voor €40 krijg je een heerlijk en prachtig viergangenmenu in het Conscious Hotel. Ook wordt er live muziek gespeeld door muzikanten van hoge kwaliteit. Aanrader!

 

4. Raw Food & Lifestyle Festival (12 juni 2016)

4

Liefhebbers van of geïnteresseerden in de raw food lifestyle kunnen dit festival op boerderij Langerlust niet missen! Voor de kleine prijs van €9 kun je een dag lang rond slenteren, proeven, kopen en lezingen en presentaties bijwonen.

 

5. Dophert Burger Night (elke donderdag)

5

Dophert is een bekende en populaire hotspot op het gebied van vegan food en organiseert elke donderdag een burger night! Als jij van burgers houdt, moet je hier volgens ons echt eens heengaan. Voor €14,50 heb je de keuze uit drie burgers, waar je friet en salade bijkrijgt.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...