Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 oranje recepten voor Koningsdag

21-04-2016

Volgende week vieren we weer met het gehele land Koningsdag. De dag in het jaar dat we vol trots alles oranje kleuren. En dan niet alleen ons haar of onze kleding, maar ook ons eten! Wij raakten met deze recepten al helemaal in de koninklijke sfeer en wij weten zeker dat ze hetzelfde effect op jullie gaan hebben!

 

1. Grapefruit Basilicum Mocktail (De Groene Meisjes)

Wij hopen op heerlijk weer op Koningsdag en daar hoort natuurlijk een lekker, fris en feestelijk drankje bij. Deze mocktail voldoet volledig aan die eisen! Hij is zowel zoet als kruidig en de oranje kleur is helemaal Kingsday proof. Serveer ze in een mooi glas met een vrolijk rietje en het is af!

 

2. Raw Kaki Taart (Naoki)

Deze vrolijke oranje taart is gemaakt van exotische kakivruchten, lekker zomers dus en erg origineel! De kroontjes van de kaki kun je gebruiken als decoratie, om de taart extra koninklijk te laten ogen. Verder kun je hem natuurlijk nog verder versieren naar wens.

 

3. Groentelasagne met Pompoenhummus (Vegadutchie)

3

Deze kleurrijke en smaakvolle lasagne zit vol met groenten. De twist in dit gerecht is de pompoenhummus op de plaats van bechamelsaus. Natuurlijk kon er geen kaasachtige topping missen! Dit lijkt ons een heerlijke maaltijd om Koningsdag thuis aan tafel mee af te sluiten.

 

4. Skinny Oranje Paprika met Quinoa (Chickslovefood)

OranjePaprika1OK

Deze feestelijk gevulde oranje paprika met quinoa, groenten en cashewnoten zal zowel koud als warm geserveerd bij iedereen in de smaak vallen! Hij ziet er ontzettend leuk uit en is ook nog eens heel makkelijk te maken en in te variëren.

 

5. Raw Wortel Cupcakes (Health Beauty Mind)

5

In een overzicht met oranje recepten kan natuurlijk niet wortel als hoofdingrediënt worden weggelaten. Deze onwijs leuke carrot cakejes zijn niet alleen mooi, feestelijk en lekker, maar ook nog eens helemaal rauw en vrij van gerraffineerde suiker.

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...