Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 situaties die alleen vegans begrijpen ;)

06-01-2016

In hokjes denken doen we liever niet, maar we moeten eerlijk toegeven dat we vaak genoeg bepaalde situaties tegenkomen waarmee hoogst waarschijnlijk alleen de 'planteneters' zich kunnen associëren. En hier moeten wij toch wel een klein beetje om lachen ;). 

 

1. Wanneer iets plantaardig blijkt te zijn. 

Dan zijn we allemaal intens gelukkig. We want it all. All of it. Nooit meer zonder. 


 

2. Wanneer je beste vriend naar het recept van je plantaardige lasagne vraagt. 

Hoezo we kunnen niks meer eten? Met een klein beetje creativiteit in de keuken kom je al een heel eind. Wat zijn wij blij als onze vrienden achterover slaan van verbazing en het receptje achter onze kookkunsten willen weten. En ja, lasagne maken kan makkelijk zonder 'béchamel-saus uit een zakje'. Impressed much?

 

3. Wanneer je naar een restaurant gaat en ontdekt dat er een vegan menu is. 

Van binnen schreeuwen we dan allemaal heel hard 'awwww yeahh' terwijl we ons gezicht in plooi proberen te houden. En dan begint ons hart heel hard te kloppen van de spanning. Zoveel keuze, zoveel keuze! Lichtelijk paniekerig gaan we dan toch maar voor optie 2.  

 

4. Wanneer je op vakantie ontdekt dat de dichtsbijzijnde supermarkt over tofu beschikt. 

Tofu! Tofu everywhere! Zo komen we de hele vakantie wel door, van scrambles tot spaanse tortilla's, wij komen zeker niet om van de honger. Tofu'tje nooit genoeg!

 

5. Wanneer iemand speciaal voor jou iets plantaardigs op tafel zet. 

Hier worden wij toch wel lichtelijk verliefd van. Zelf een keertje niet nadenken over wat er op tafel moet komen voor alle vrienden voelt heerlijk. We love you guys!

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...