Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 suikervrije, zoete recepten om jouw zondag onverwoestbaar te maken!

20-02-2016

Eens in de zoveel tijd heb je gewoon écht zin in iets lekkers en het liefst heel zoet! En hoe krijg je iets heel zoet? Juist, suiker. Maar het wordt bijna lente en we willen er natuurlijk goed uitzien in onze bikini’s en korte broeken, dus een suikervrij recept voor zoetigheid is af en toe wel welkom! Dit is precies wat we hier bij elkaar hebben verzameld: 5 heerlijk zoete, maar suikervrije recepten!

 

1. Raw aardbeien "cheese"cake van Plantaardigheidjes

1

Jummie, een cheesecake gaat er bij ons áltijd in! Wij zouden dus heel graag onze tanden zetten in deze rauwe, gezonde versie.

 

2. Chocoladerepen met noten van Living the Green Life

2

Zei iemand chocolade? Yes please! Deze repen zijn ideaal om als tussendoortje mee te nemen, dus wij weten al wat we voortaan altijd in onze tas hebben zitten.

 

3. Custard taartjes van Vegadutchie​

3

Kijk naar al die kleuren! Dit ziet er toch heerlijk fris, zoet en zomers uit? En dat het Vegadutchie gelukt is om een plantaardige versie van custard te maken… Chapeau! Wij zijn benieuwd.

 

4. Raspberry Caramel Crumble Pie van Lisa goes Vegan

4

Wauw! Deze taart lijkt ons niet alleen heel lekker, maar is ook nog eens een lust voor het oog. Ideaal om te serveren op een verjaardag (en wedden dat niemand door heeft dat het plantaardig is)!

 

5. Zomerse ontbijtmuffins van De Groene Meisjes

5

Ook voor de vroege vogels hebben we een recept gevonden: heb jij ‘s ochtends al zin iets zoets? Dan moet je zeker deze fruitige ontbijtmuffins uitproberen! Tip: maak er in het weekend een hele hoop zodat je doordeweeks elke ochtend een lekker ontbijtje hebt.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...