Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 super simpele dingen waar alleen vega’s enthousiast van raken

23-06-2016

Het is waar dat wij enthousiast raken van simpele, heel simpele, dingen. Kleine, dagelijkse feitjes en details zoals degene in onderstaande lijst hebben de kracht om ons heel blij te maken. Noem ons gek, noem ons naïef... De realiteit is echter dat wij gewoon dromers zijn die dromen van een betere wereld!

 

1.  Wanneer we een banaan ontvangen

Ja. Het lijkt misschien een beetje raar, maar de dag dat jij sterft van de honger en er alleen maar hamburgers en hotdogs beschikbaar zijn zul jij het hemelse gevoel begrijpen dat een banaan je kan brengen!


 

2. Wanneer onze kat groenten lekker lijkt te vinden

Je weet waar we het over hebben. Dat moment dat echte carnivoren, met snijtanden en al, jouw diner proeft en het nog lust ook! Dat moment is gewoon magisch. Dat is het moment dat jij je realiseert dat als je kat plantaardig kan eten, iedereen dat kan.

 

3. Wanneer we een kind zien spelen met een boerderijdier

Dat is toch ontzettend inspirerend? Geen vega die dit waarneemt en niet een beetje emotioneel raakt. Het is gewoon zo prachtig. Het bewijst niet alleen dat mensen niet gemaakt zijn om dieren te eten, maar ook dat de toekomst zó vegan is.

 

4. Wanneer iemand in de rij bij de kassa alleen maar plantaardige boodschappen in zijn kar heeft liggen

Bloemkool, pasta, tomatensaus, basilicum, noten, brood, bananen... Tot nu toe nog geen vlees... Sorbetijs, friet... OMG, amandelmelk! OMG, tofu! Hij is vegan! Hij moet vegan zijn!

 

5. Wanneer het recept van lekkere koeken opeens plantaardig wordt

Welke vega kent dit gevoel niet? We hadden het allemaal toen Oreo's opeens vegan werd. Een gevoel van schrik, dankbaarheid en simpel geluk! Het moment dat je je realiseert dat je leven voor altijd verandert.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...