Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

5 plekken in Amsterdam die open zijn op Koningsdag

26-04-2016

Op Koningsdag gaan vele mensen massaal naar de hoofdstad in hun meest oranje kleding om goed feest te vieren, rond te lopen en misschien wat koopjes op de kop te tikken. Maar eenmaal aangekomen kan het door de drukte soms lastig zijn om rustig een plek uit te zoeken waar er plantaardig gegeten kan worden. Of het café blijkt dicht te zijn! Geen nood, wij houden rekening met je! Met deze lijst kom jij zeker de dag door zonder te verhongeren én ervaar je Amsterdams op zijn mooist: aan de grachten.

 

1. Vegabond (Leliegracht 16)

vegabond

Een winkel en lunchroom gespecialiseerd in alles voor de plantaardige levensstijl! De winkel is op Koningsdag helaas gesloten, maar voor de deur verkopen ze van 12:00 tot 20:00 wel hun eten! Dus ga langs voor een lekkere donut, cupcake, hummuswrap, linzensoep, pasta en meer.

 

2. ROOTS (Heisteeg 8)

roots

Dit café biedt een heerlijk en gezond assortiment aan juices, havermout, salades, wraps, quinoamaaltijden, veggieburgers en soep. De aangepaste openingstijden voor Koningsdag zijn van 10:00 tot 20:00 en ze hebben alleen op deze dag als specials een pompoensoep en een pastasalade.

 

3. JuiceBrothers (Raamsteeg 2)

juicebrothers

Deze juicebar heeft, jawel, sapjes. Maar dat is niet alles! Je kunt hier ook terecht voor ontbijt, salades, soep, wraps en snacks. Een uiterst goede bestemming op je Koningsdag, dus! De openingstijden zijn niet gewijzigd, ze zijn open van 09:00 tot 16:00 zoals altijd.

 

4. LITE/DARK (Utrechtsestraat 22)

lite:dark

Deze constrastvolle tent gooit ook zijn deuren open op Koningsdag! Je kunt hier terecht voor juices, smoothies, salades, wraps, bagels, brownies, cake, rauwe chocolade, soep en meer! Daar moet toch wel iets voor jou tussen zitten? Ze zijn open van 08:00 tot 19:00.

 

5. Dr. Blend (Herenstraat 23)

drblend

We hebben de hippe zaak gebeld en hoewel ze niet beloven dat ze morgen de hele dag open zijn, ze laten het afhangen van het weer en de bezoekers, kun je als je in de buurt bent zeker even langslopen om te kijken of je geluk hebt! In dat geval kun je hier een smoothie, juice, sandwich, wrap of yoghurt halen.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...