Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

6 dingen waar vegans dankbaar voor zijn

24-02-2016

In een wereld waar we etiketten checken en in restaurants heel zeker willen weten of er echt geen ei in het pizzadeeg zit, kunnen wij blij worden van de kleinste wondertjes die ons plantaardige bestaan steunen!

 

1. Falafel

Je bent wezen stappen en op weg naar huis, gaan jij en je vrienden langs de snackbar. Daar bestel jij jouw beste vriend om 4 uur ‘s nachts: broodje falafel!

 

2. Friet

Waar je ook uit eten bent, hoe herbivoronvriendelijk ook, de kans dat je frietjes kunt bestellen is groot. Bestel er een soep of salade bij en jij bent tevreden!

 

3. Oreo’s

Of andere snacks die “per ongeluk” plantaardig zijn waar jij gek op bent.

 

4. Blenders

Of je het nou één gebruikt om smoothies, hummus, pesto of cashewkaas te maken… Elke vegan moet deze tool in huis hebben!

 

5. Vegetariërs

Het liefst zouden we willen dat je alleen maar mede-planteneters als vrienden had... Maar als er een vegetariër in de groep zit, heb je toch meer kans dat je niet in een steakhuis belandt.

 

6. Andere vegans

Samen staan jullie sterker! En kunnen jullie van alles delen en uitwisselen.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...