Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

8 plantaardige Paaslekkernijen

24-03-2016

Het is alweer bijna Pasen! Dat betekent dat er weer veel gesnoept mag worden. Vind je het een beetje lastig navigeren in de supermarkt tussen al die eieren en melkchocolade? Neem dit lijstje mee naar je volgende bezoek en je zult geheid slagen. Alvast een heel zalig Paasfeest!

1 2 3 4 5 6 7 8

1. Lonka Paas Haasjes
Deze lekkere paashaasjes zijn stiekem hetzelfde als de beroemde sinassnippers van Lonka: sinasvulling met een laagje pure chocolade. Mmm!

2. Jumbo Paashaas Broodjes
Deze ontzettend schattige broodjes in de vorm van paashaasjes zijn perfect voor het Paasontbijt!

3. Albert Heijn Paaspasta
Ook tijdens het diner kun je in de paassfeer blijven met deze 100% plantaardige Paaspasta! Hoe leuk is dit? De pasta heeft verschillende kleurtjes en vormpjes.

4. Albert Heijn Paasstempeltjes
Deze biologische koekjes hebben verschillende Paasopdrukken waardoor delen echt een plezier wordt!

5. Albert Heijn Kuikentjes
Deze leuke kuikentjes zijn gemaakt van marsepein en pure chocolade, een hemelse combinatie als je het ons vraagt!

6. BonVita Paashaasjes
Deze zoete paashaasjes zijn van rijstmelk gemaakt en dus helemaal plantaardig! Je kunt ze online vinden of bij Ekoplaza.

7. Favorina Dark Chocolate Eggs Amaretto & Crème de Cassis
Chique hoor, deze pure chocolade Paasei met likeurvulling. De smaken zijn amaretto en cassiscrème. Als je niet kunt kiezen, dan neem je ze gewoon allebei! Je kunt deze zoete eitjes scoren bij Lidl.

8. Favorina Puur Praliné
Ook het laatste item op deze lijst is een klassieke zak Paaseitjes. Deze paarse zak kun je ook bij Lidl halen en bevat pure chocolade eitjes met pralinévulling. Lekker!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...