Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Ben & Jerry’s, wij smelten voor vegan ijs!

09-05-2016

Ga meteen naar de petitie

Vorig jaar tekenden meer dan 28.000 mensen van over de hele wereld een petitie die Ben & Jerry's vroeg om vegan ijs. Ben & Jerry's gaf gehoor. Ze lanceerden twee klassiekers - Chunky Monkey en Chocolate Fudge Brownie -  in een plantaardig jasje van amandelmelk, plus de twee spiksplinternieuwe smaken P.B. & Cookies en Coffee Caramel Fudge. Heb jij ze al geproefd?

b&j

Wij niet. Want hoewel de petitie werd ondertekend door ijsliefhebbers over de hele wereld, zijn de smaken alleen in de VS te krijgen. De Europese fabriek van Ben & Jerry's, gevestigd in het Nederlandse Hellendoorn, maakt ze nog niet. Op navraag antwoordt het kantoor van Ben & Jerry's dat er nog geen concrete plannen zijn om de smaken ook hier uit te brengen. Daar willen wij, met de zomer in aantocht, niet op wachten!

Ben & Jerry's heeft eerder laten zien een bedrijf te zijn dat geeft om dierenwelzijn en het klimaat en dat vragen van klanten serieus neemt. Daarom weten wij zeker dat Ben & Jerry's Nederland ook zal luisteren als we hen laten zien dat wij smelten voor vegan ijs. 

 


Teken de petitie

Al handtekeningen opgehaald


 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...