Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Vegan blogs: onze favorieten op een rij

19-09-2017

Als je net begint met plantaardig eten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welke producten uit de supermarkt kan je eten? Wat moet je 's avonds koken? Hoe kun je het beste reageren op vragen van vrienden en familie? Hoe fijn is het om ervaringen en tips van anderen te lezen die jouw vegan reis net iets makkelijker maken! Gelukkig bestaan er genoeg vegan blogs boordevol inspiratie over de vegan lifestyle. Wij zetten onze favoriete vegan blogs voor je op een rijtje.

Gewoon Vegan en Vegetus

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vegan producten? Of ben je net gestart met een plantaardige levensstijl en benieuwd welke vegan producten je kunt vinden in de supermark? Houd dan Gewoon Vegan goed in de gaten. Op deze blog worden alle (nieuwe) vegan producten besproken en kun je tevens vinden waar je ze kunt kopen en voor welke prijs. Erg handig!

Voor plantaardige recepten ben je bij Vegetus aan het juiste adres. De recepten op Vegetus zijn ontzettend lekker! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze vegan kaassouflé. Ook staan er veel recepten op om zelf veganistische kaas te maken. Een blog om in de gaten te houden!

Vegan blogs - vegetus

De Groene Meisjes

De Groene Meisjes wordt gerund door Merel. Naast het veganisme worden uiteenlopende onderwerpen behandeld zoals groen reizen, tweedehands kleding en biologisch eten. Op De Groene Meisjes kun je elke week een compleet weekmenu vinden. Ideaal voor als je kookinspiratie op wilt doen! Ook worden op de blog allerlei plantaardige producten besproken en getest. Wij zijn fan!
vegan blogs - de groene meisjes

Lisa Goes Vegan

Lisa Goes Vegan is opgericht door Lisa Stel. Zij deelt haar recepten, favoriete hotspots en tips met iedereen die plantaardig eet of geïnteresseerd is in plantaardig eten. Ook heeft ze een boek uitgebracht: 'Lisa Goes Vegan' waarin nog meer tips en recepten te vinden zijn. Neem eens een kijkje!
Vegan blogs - Lisa Goes Vegan - 600x340

Lisa Goes Vegan

Blackbirds and Cakes

Op haar blog Blackbirds and Cakes schrijft Merel over een groene lifestyle. Ze schrijft bijvoorbeeld over minimalistisch leven en fair fashion, maar op de blog staan de vegan recepten centraal. Ook heeft Merel een shop waar verschillende vegan taarten te verkrijgen zijn. Daar willen wij wel van proeven!
Vegan blogs - Blackbirds and cakes

Lisa Steltenpool

Op de blog van Lisa Steltenpool zijn allerlei vegan recepten te vinden. Ook stelt Lisa handige dagmenu's samen waardoor je ervan verzekerd  bent dat je elke dag voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Wil je meer recepten en dagmenu's van Lisa? Misschien is het boek de vegarevolutie iets voor jou!
Vegan blogs - Lisa Steltenpool

Lisa Steltenpool - De Vegarevolutie

Vegan Monkey

De Vegan Monkey is de blog van Brenda, een vegan en health-freak. Brenda laat mensen nadenken over het veganisme door middel van haar filosofische artikelen. Ook laat ze met haar recepten zien dat vegan eten helemaal niet moeilijk en ook nog eens hartstikke leuk is! Ben je geïnteresseerd in (je) gezondheid? Ook dan ben je bij de Vegan Monkey aan het juiste adres. Een hele veelzijdige blog dus!
Vegan blogs - vegan monkey

Squatcilla

Cilla is een veganist die het geitenwollensokkenimago van het veganisme wil bestrijden. Zij doorbreekt bijvoorbeeld het taboe dat je als veganist niet aan (kracht)sport kan doen. Op de blog van Cilla kun je terecht voor tips over voeding, (kracht)training, de leukste hotspots, vegan cosmetica en heerlijke recepten. Ook maakt Cilla grappige en informatieve vlogs samen met haar vriend Tom (VeganAnimal).
Vegan Blogs - SquatCilla

The Vegan Student

Nina veranderde razendsnel van van animal-product-addict in een veganist toen ze erachter kwam welke gevolgen het eten van dierlijke producten heeft op onze gezondheid en milieu. Met haar blog The Vegan Student wil ze voornamelijk laten zien hoe leuk en lekker het is om vegan te zijn. Op deze manier deelt ze dan ook lekkere recepten, tips & tricks en veel informatie. En ze is ook nog eens onwijs grappig!
Vegan blogs - The vegan student 600x340

The Vegan Student

 

Geschreven door: Jesse Van Elzelingen

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...