Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Viva Las Vega’s Food Festival

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Viva Las Vega's Food Festival Amsterdam

Wat is het Viva Las Vega’s Food Festival Amsterdam?

Het Viva Las Vega’s Food Festival is HET enige en langstlopende 100% plantaardige Food Festival van haar soort in Nederland.

Het concept is simpel en sterk:

– 100% plantaardig
– Laagdrempelig, positief en gratis toegankelijk
– Kindvriendelijk
– Innovatief, vernieuwend en gedurfd

Summer & Christmas

Het Viva Las Vega’s kent twee edities:

– Summer Edition: laatste weekend van juni
– Christmas Edition: laatste weekend voor kerstmis

Waar de Summer Edition een zomers festijn is van vegan snacks, verfrissende drankjes, smakelijke kraampjes, hippe food trucks en lekkere muziek, profileert de Christmas Edition zich als de enige vega kerstmarkt van Nederland. Sterker nog, we zijn de enige vegan Christmas fair van de Benelux!

Viva Las Vega's Food Festival Christmas Edition
Viva Las Vega's Food Festival Christmas
previous arrow
next arrow
Slider

Waarom een Viva Las Vega’s Food Festival?

Hoe het begon

Wat in 2011 startte als een initiatief van 3 studenten op de Vrije Universiteit Amsterdam, is in 5 jaar tijd gegroeid tot een goed bezocht nationaal meerdaags evenement dat ruim 5000 bezoekers en meer dan 50 standhouders verwelkomt in Amsterdam.

Ons doel is vega eten lekker, leuk en makkelijk maken voor iedereen. Proeven is geloven! En waar kan dat beter dan bij een Food Festival?

Hoe het begon

Het evenement is niet aan haar proefstuk toe. Bij elk van de tot nu toe 6 Amsterdamse edities steeg het aantal standhouders en bezoekers. In 2012 en 2013 vond dit festival plaats bij Studio K in Amsterdam Oost, in 2014 en 2015 bij Old School in Amsterdam Zuid en in 2016 groeiden we uit naar de Hallen in Amsterdam West.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...