Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Binnenkort Viva Las Vega’s Veggiehuis in Nijmegen

01-12-2014

Viva Las Vega's breidt uit naar de wereld buiten de randstad. Vanaf deze week zijn we ook regelmatig te vinden in het Veggiehuis van onze penningmeester Robert in Nijmegen (Sint Annastraat 102 in Nijmegen). In dit mooie monumentale pand smeden we smakelijke veggie plannen voor 2015 .Vrijwilligers uit de buurt die het leuk vinden om kennis te komen maken, zijn altijd welkom. Op korte termijn hebben we twee vacatures openstaan voor enthousiastelingen uit Nijmegen en omgeving. Kom jij ons team versterken? - Administratieve talenten (m/v) - Activiteitencoördinator (m/v) Interesse? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vrijwilligers@viva-las-vegas.nl onder vermelding van 'Viva Las Vega's Nijmegen'. Wij nodigen je snel uit voor een gesprek!    

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...