Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Cadeautips voor groene helden:

01-12-2014

Ben je op zoek naar een vega-vriendelijk Sinterklaascadeau? Ook wil je zeker zijn dat het 100% plantaardig is en niet getest werd op dieren. Dan hoef je niet ver te zoeken. Wij hebben de leukste, lekkerste en plantaardigste cadeautjes op een rij gezet.
  • Verzorgingsproducten doen het altijd goed als klein geschenk. Maar hoe weet je zeker dat de douchegel of shampoo in kwestie 100% plantaardig is en niet op dieren werd getest? Gelukkig zijn er webshops die de vegan herkomst van hun assortiment garanderen. Kijk bijvoorbeeld eens bij het aanbod van Vega-Life. We zijn zelf ook dol op de kerstpakketten van Lush. 95% van de Lush producten zijn veganistisch en er wordt nooit getest op dieren. Bovendien wordt je gewoon al vrolijk als je naar hun kleurrijke verpakkingen kijkt.
Lush cadeau

Lush cadeautjes zijn meestal vegan-proof

  • Njam! Wie zegt er dat een sinterklaascadeautje niet gewoon eetbaar kan zijn? Met lekkere vegan verwennerijen (lees: chocolade!) krijg je de meeste vegans blij. Zelf zijn we fan van de plantaardige bonbons van Booja Booja. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen!
    Truffels

    Watertanden bij plantaardige bonbons

  • Het is natuurlijk reclame voor onze eigen zaak, maar we horen van veel mensen dat ons boek De vegarevolutie zich perfect leent als cadeautje voor familieleden en vrienden. De feestdagen zijn een tijd voor gezelligheid en familie. En toch kan het dineren met de familie voor vegetariërs en veganisten ook heel lastig zijn, zeker als je moeite hebt om je familie te betrekken bij je plantaardige lifestyle.

    Heb jij een opa die helemaal niks begrijpt van jouw dierenliefde? Of is je tante juist stiekem wel vegcurious? Dan is De vegarevolutie misschien wel hèt cadeau voor onder de kerstboom of in de schoen dit jaar! We hebben in de week voor Sinterklaas en de week voor Kerst een actie lopen met YouBeDo.com. Deze boekenwebshop schenkt 10% van de omzet aan een goed doel. Wie deze week De vegarevolutie koopt, doet dus tegelijkertijd ook een donatie om nog meer mensen te inspieren vaker plantaardig te eten. Bovendien, als je De vegarevolutie vandaag bestelt bij YouBeDo, heb je hem de volgende dag in huis: https://www.youbedo.com/boeken/de-vegarevolutie-9789035141124?goeddoel=491
Het ideale cadeau voor vegcurieuze vrienden en familie

Het ideale cadeau voor vegcurieuze vrienden en familie

Nog voordeliger is de mogelijkheid om het boek als welkomstgeschenk te krijgen als je vriend wordt van Viva Las Vega's. Je doneert dan 3 euro per maand en krijgt het boek ter waarde van 20 euro helemaal gratis thuisgestuurd én je krijgt korting op onze activiteiten. Onze verzendservice is echter wel wat trager dan die van YouBeDo (houd rekening met 1 week).
  • 2014 was een goed jaar wat betreft vegan kookboeken. Hoewel wij natuurlijk in de eerste plaats De vegarevolutie aanbevelen :) zijn bijvoorbeeld ook de Nederlandstalige vegan kookboeken Plant Power, Veggie Kidz en De Dunne Vegan de moeite waard voor culinaire groenteliefhebbers.
Alvast fijne feestdagen! Het Viva Las Vega's team

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...