Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De lekkerste vegan chocoladetaart

27-09-2017

Ben je deze maand jarig, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in chocolade? Tussen deze recepten voor chocoladetaart zit vast een taart die je lekker vindt. Deze taarten zijn allemaal zonder melk, ei of andere dierlijke producten! Er gaat niets boven een lekker stukje taart met een kop thee of koffie. Ga je voor een chocoladetaart met aardbeien of toch voor de chocoladecake met kokos? Of je maakt ze gewoon allemaal! Welke is jouw favoriet?

Makkelijke chocoladetaart

Denk je: 'leuk zo'n chocoladetaart, maar ik laat mijn vegaburger nog aanbranden'? Geen zorgen! Deze heerlijke vegan chocoladetaart van Vegetus zal niet mislukken. Nog een voordeel: alle ingrediënten zijn in elke supermarkt verkrijgbaar!
gemakkelijke chocoladetaart

Foto: Vegetus

 Verjaardagstaart

Nog een recept voor vegan chocoladetaart van Vegetus. Door de laagjes ziet de verjaardagstaart er iets indrukwekkender uit dan de vorige taart. Maar laat je niet afschrikken! Deze taart is net zo gemakkelijk te maken. En ook de ingrediënten voor dit recept zijn te koop in elke supermarkt.
Verjaardags chocoladetaart

Foto: Vegetus

Chocoladetaart met aardbeien

Deze heerlijke vegan chocoladetaart met aardbeien komt uit de receptenindex van de VeggieChallenge. Verse Hollandse aardbeien zijn tussen mei en september te krijgen op de markt of bij de supermarkt. Geen verse aardbeien kunnen vinden? Neem dan aardbeien uit de diepvries of uit blik.
Chocoladetaart met aardbeien

Foto: VeggieChallenge

Chocoladecake met kokos

Cake is bijna hetzelfde als taart toch? Deze chocoladecake van De Groene Meisjes mocht in ieder geval niet ontbreken in het lijstje. Een chocoladecake met chocoladesaus en krokante kokos... Loopt jou het water ook al in de mond?
Vegan chocoladecake

Foto: De Groene Meisjes

Chocolademoussetaart

Alweer de laatste taart uit het rijtje van de lekkerste vegan chocoladetaarten. Heb jij al een keuze kunnen maken? Deze chocolademoussetaart is van De Groene Meisjes. Dit recept is iets moeilijker om te bereiden dan de bovenstaande recepten. Dit komt door het opkloppen van de aquafaba. Maar hij is natuurlijk niet minder lekker!
Vegan chocoladetaart

Foto: De Groene Meisjes

Heb je al een keuze tussen al dit lekkers kunnen maken? Veel bakplezier!

Geschreven door: Vera Mildner
In het dagelijks leven ben ik masterstudent Nederlandse letterkunde. Daarnaast zijn koken en een duurzaam leven mijn grote passies. Bij het schrijven van blogs kan ik deze twee combineren en meer mensen kennis laten maken met lekkere veganistische recepten en leuke duurzame producten.

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...