Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Coffee on the go

28-05-2015

Het is vroeg, nog een beetje moeite met opstarten? Eerst maar eens onderweg een goede kop koffie drinken om jezelf op te laden. Maar wacht eens even, kun je eigenlijk nog een lekkere latte drinken? Geen stress, er is tegenwoordig op steeds meer plekken koffie met sojamelk verkrijgbaar! Bekende ketens in het land die soja lattes maken zijn Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans, Coffee-Star, Lebkov en Douwe Egberts cafés. De betere koffiebars kunnen je een heerlijke soja latte schenken.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...