Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Coffeecompany breidt vegan assortiment uit

28-11-2017

Na de succesvolle introductie van vegan cheesecake in vier Amsterdamse filialen pakt Coffeecompany nu landelijk uit met vegan gebak en nieuwe plantaardige melken.

Naast de bekende sojadrink is het nu in alle filialen ook mogelijk om een latte te bestellen met haverdrink van Oatly of amandeldrink van Rude Health.

Ook het gebaksassortiment is – in navolging van de introductie van vegan cheesecake in vier filialen – flink uitgebreid. In 25 filialen1 is deze herfst een vegan pumpkin loaf verkrijgbaar, en nu al een groot succes. Daarnaast bieden deze filialen vegan granola bars aan. Bij de locaties aan de Ceintuurbaan, Ferdinand Bolstraat, Beethovenstraat en Meester Treublaan in Amsterdam kun je bovendien terecht voor een heerlijk suikervrij vegan gebakje van Sue Food!

Viva Las Vega's is sinds de zomer in gesprek met Coffeecompany om het veganistische aanbod te verbeteren. Pablo Moleman, coördinator Food & Services: “Wij zijn ontzettend blij met de stappen die Coffeecompany zet om vegan gebak op de kaart te zetten. Coffeecompany neemt met deze aanvullingen een duidelijke voorlopersrol in haar branche in. Dit aanbod komt tegemoet aan de sterk groeiende vraag naar producten die dierenleedvrij zijn en beter voor de gezondheid en het milieu.”

 

De vegan pumpkin loaf


1. Alle filialen m.u.v. Groningen, Leiden en Den Haag WTC, en in Amsterdam: Oude Doelenstraat, Waterlooplein, Gelderlandplein, Middenweg, Javaplein, Wibautstraat, Rijnstraat. De laatste vier bieden wel nog altijd de vegan cheesecake aan

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...