Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Crowdfund het Viva Las Vega’s Food Festival

28-05-2015

vlv food festival banner Het Viva las Vega's Food Festival in Amsterdam (www.vlvfoodfestival.nl) is 'the place to be' voor beginnende flexitariërs, vegetariërs en andere liefhebbers van lekker duurzaam eten. De festivaldag op zaterdag 27 juni zal gevuld zijn met gezellige food en veggie lifestyle kraampjes, vele (kook)workshops, debatten, foodfilms, een kinderprogramma, een plantaardige BBQ/maaltijd en veel live muziek. Wij willen op een vrolijke en toegankelijke manier plantaardig en diervriendelijk eten in een positief daglicht zetten en laten zien hoe lekker, leuk en makkelijk het is! Vorig jaar bezochten ruim 1500 foodies het festival in Amsterdam.   Om het festival ook dit jaar gratis te houden heeft stichting Viva Las Vega’s een crowdfunding actie gestart. Draag je bij aan dit festival? Dan krijg je er bovendien een leuke tegenprestatie voor terug. Meer info? Klik hier!   Houd zaterdag 27 juni vrij in je agenda en nodig vrienden en familie uit!   Meer updates en foto's van vorig jaar vind je op www.vlvfoodfestival.nl.  

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...