Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De Hokjesman op het Viva Las Vega’s Food Festival

17-10-2014

Hokjesman screenshotViva Las Vega's maakt haar tv-debuut. Gisteren waren we te zien in de VPRO-uitzending De Hokjesman. De dcoumentairemakers zijn er in geslaagd om de dubieuze relatie die de Nederlander heeft met dieren in beeld te brengen. Volgens het programma zijn de mensen achter Viva Las Vega's een klasse apart, een groep dierenvrienden die vooral wil inspireren met lekker eten en positiviteit. De Vegarevolutie workshop van Lisa Steltenpool kwam erg leuk in beeld - al zeggen we het zelf. Ook bij de oudergroep van onze voorzitter Veerle Vrindts kwam hokjesman Michael Schaap een kijkje nemen. En natuurlijk schitterden onze vrijwilligers met hun koningsblauwe Viva Las Vega's shirts voor de camera. Heb je de aflevering gemist? Geen nood! Je kan alles herbekijken op http://www.vpro.nl/kijk/de-hokjesman/dierenvrienden.html Het Food Festival is in beeld vanaf minuut 27. Wie weet zie je jezelf ook in beeld.

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...