Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De Vegachecklist

28-05-2015

Een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel zetten is altijd lastig. Als je de overstap naar een vegetarische of veganistische leefstijl wil maken, wordt dat misschien nog wat moeilijker. Hoe zorg je ervoor dat je genoeg voedingstoffen binnenkrijgt, zonder dat je telkens hetzelfde eet? De Vegachecklist is een handig hulpmiddel om een gezonde, volwaardige en lekkere maaltijd zonder vlees of vis op tafel te zetten. Het bevat een stappenplan (van 6 stappen) voor de opbouw van je maaltijd. De planner is samengesteld door diëtiste Marion Pluimes en op de officiële website kan je er meer informatie over vinden: http://www.vegachecklist.nl/.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...