Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De vegarevolutie is lekkerste kookboek van 2014

09-02-2015

Steltenpool-Devegarevolutie Vegetariers_Bond_Kookboek_logo Ons eerste boek De Vegarevolutie (Lisa Steltenpool) valt opnieuw in de prijzen! We hebben dit keer de verkiezing Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014 gewonnen. De Vegarevolutie kreeg in een publieksstemming de meeste van de kleine 2.000 stemmen en volgt I Love Groente op als Lekkerste Vegetarische Kookboek. De verkiezing werd georganiseerd door de Vegetariërsbond in samenwerking met boekhandelketens Libris en Blz. De Vegarevolutie versloeg 14 andere genomineerde waaronder Veggie Kidz (2e) en De Dronken Vegetariër (3e). “De Vegarevolutie laat zien hoe lekker en gezond vegetarisch eten kan zijn. De top 3 geeft ook mooi weer hoe breed de vegetarische keuken is. Veggie Kidz richt zich op de bewuste ouder, terwijl De Dronken Vegetariër laat zien dat bourgondisch leven en vegetarisch eten uitstekend samen gaan” aldus Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond). Van drankkookboek tot super gezond De Vegarevolutie won de verkiezing in een spannende nek aan nek race van Veggie Kidz. De top 5 bestond naast De Dronken Vegetariër ook nog uit Plant Power en Fourplay. Deze 5 kookboeken waren doorgedrongen tot de finale van de verkiezing. Voor de verkiezing waren in totaal 15 kookboeken genomineerd.   De lijst van genomineerde kookboeken was erg divers:
  • voor de kok op zoek naar makkelijke recepten (Easy Vegetarranean, Eenvoudig Alledaags Vegetarisch, Lekker Vegetarisch, Vegan Eenvoudig Genieten)
  • voor de gezonde kok (Elke Dag Supergezond, Plant Power, De Vegarevolutie)
  • voor de kok met kinderen (Veggiekidz)
  • voor de alcoholistische kok (De Dronken Vegetariër)
  • voor de internationale kok (Vegetarische tajines & couscous)
  • voor de professionele kok (In Verde - de vegetarische filosofie van Pietro Leemann)
  • en meer algemene kookboeken (Fourplay, Het Forestfeast Kookboek, Het Vegan Kookboek,
Wil je de Vegarevolutie gratis ontvangen? Word dan vriend van Viva Las Vega's! Nieuwe vrienden krijgen een exemplaar van ons boek als welkomstgeschenk. Bovendien steun je hiermee onze projecten en zet je een stap in de richting van een meer plantaardige, duurzame en diervriendelijke wereld.  

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...