Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De Vegarevolutie, jouw leidraad door de VeggieChallenge:

28-08-2017

De Vegarevolutie

De Vegarevolutie is sinds de eerste uitgave uitgegroeid tot een standaardwerk onder de Nederlandse vega boeken. Al meer dan 7500 exemplaren gingen over de toonbank. 

Wat mag je verwachten van De Vegarevolutie?

Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan!

Vegarevolutie inhoud

De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. De vegarevolutie neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is. Het werd uitgeroepen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014 en won een Vegan Award.

Over de auteurs

Lisa Steltenpool (1992) is voedingsdeskundige en diëtist. Ze runt haar eigen diëtistenpraktijk en is gespecialiseerd in vegetarische en veganistische voeding. In 2016 verscheen haar nieuwe boek, KICKSTART.

Veerle Vrindts (1987) is psychologe en Pablo Moleman (1988) is milieuwetenschapper. Samen richtten zij Stichting Viva Las Vega's op, om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen.

vegarevolutie recepten

Wat anderen vertellen over De Vegarevolutie

'Heerlijk om steeds opnieuw geïnspireerd te worden door creatievelingen zoals Lisa Steltenpool. De vegarevolutie is een feestje.'

Suzanne Bosman, radio- en tv-presentator

Voor wie? Beginnende vega’s die wel wat hulp kunnen gebruiken. 

Vegarevolutie

Hoe kom ik aan een exemplaar?

1. Bestel De Vegarevolutie via Bol.com.

Als je onderstaande link gebruikt gaat een deel van de opbrengst naar stichting Viva Las Vega's.

Bestel De Vegarevolutie via Bol.com

2. Krijg De Vegarevolutie gratis via de welkomstactie van Viva Las Vega's

Geschenk donateur- De Vegarevolutie (1)
Wist je dat je een gratis exemplaar van De Vegarevolutie, hét handboek voor plantaardig eten (twv 20 euro) gratis krijgt thuisgestuurd als je donateur wordt van stichting Viva Las Vega’s?

Ja, ik wil donateur worden en een gratis exemplaar ontvangen!

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...