Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

De voorraadkast herbekeken

28-05-2015

Plantaardig eten heeft zonder twijfel een impact op je manier van koken. Het is niet gewoon het weglaten van ingrediënten. Je leert noodgedwongen anders kijken naar dingen die je voordien nauwelijks opmerkte. Nu, dit klinkt echt vermoeiender dan dat het daadwerkelijk is. Het is eigenlijk gewoon een leuke ontdekkingstocht. Ga in eerste instantie uit van de regel ‘niets moet, alles kan’ (zolang het maar plantaardig is) en maak vooral wat je lekker vindt. Je eet automatisch meer groenten, fruit, noten en peulvruchten dan voorheen en hier wordt je lichaam sowieso heel blij van! Werp eens een blik op je voorraadkast, anders koken betekent ook werken met andere ingrediënten. Dit lijstje kan je alvast een beetje op weg helpen.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...