Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Diervriendelijke vegan shampoo & conditioner: onze top 5!

21-07-2018

Diervriendelijke vegan shampoo & conditioner: onze top 5!

Of je je haren nu elke dag of één keer in de week wast, wij willen dit graag zo diervriendelijk mogelijk doen. Daarom kiezen wij het liefst shampoo en conditioner zonder dierlijke producten als melk, ei of honing: diervriendelijke vegan shampoo & conditioner. In deze blog vind je onze top vijf! 

1.      Petal Fresh

Bij Holland & Barrett, en tegenwoordig ook in kleiner voormaat bij de Kruidvat, is het merk Petal Fresh verkrijgbaar. Producten van Petal Fresh zijn dierproefvrij, vegan en vrij van chemicaliën. Gemaakt met gewone natuurlijke ingrediënten. Wij zijn fan van deze diervriendelijke vegan shampoo & conditioner!

Voor een flesje van 475 ml betaal je zo’n €6,99.  

Petal Fresh diervriendelijke vegan shampoo & conditioner

2.     ByChrisje

Het leuke aan ByChrisje is dat je niet alleen voor haar er uitstekend terecht kan, maar ook voor hem! Dit Nederlandse bedrijf maakt onder andere diervriendelijke vegan shampoo & conditioner. De shampoo is in de vorm van een bar en de conditioner zit in een flesje. Beide scoor je online voor €7,50 per stuk. Hun producten zijn handgemaakt, 100% natuurlijk, dierproefvrij en 100% vegan!

ByChrisje diervriendelijke vegan shampoo & conditioner

3.      Inecto vegan shampoo en conditioner

Waarom wij de shampoo en conditioner van Inecto zo fijn vinden? Ze zijn veganistisch én heel makkelijk verkrijgbaar, gewoon bij de Kruidvat. Tot 90% van de ingrediënten in de shampoo én conditioner heeft een natuurlijke afkomst. Een fles van 500 ml kost €3,59 bij de Kruidvat.

Inecto diervriendelijke vegan shampoo & conditioner

4.     YES TO

Het merk YES TO zegt JA tegen diervriendelijkheid! Hun producten zijn voor 95% natuurlijk. Sommige bevatten wel honing, bijenwas en onderdelen van zijde, deze zijn dus niet 100% vegan. YES TO is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en online! Een flesje van 280 ml kost €5,75!

Yes to diervriendelijke vegan shampoo & conditioner

5.      LUSH

Bij LUSH kun je (online) diervriendelijke vegan shampoo en conditioner kopen. Hun hele assortiment is vegetarisch, daarnaast zijn er veel veganistische opties. Dit staat handig aangegeven met het ‘Vegan’ keurmerk. LUSH zet zich niet alleen in voor het dierenwelzijn, maar ook voor mens én milieu! Weten hoe? Kijk dan eens op hun site of bezoek een van hun winkels in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Den Bosch.

De shampoo- en conditioner bars van LUSH zijn vanaf €7,50 verkrijgbaar. Met een bar doe je gemiddeld langer dan met een vloeibare variant.

LUSH diervriendelijke vegan shampoo & conditioner

Wat is jouw favoriete diervriendelijke vegan shampoo & conditioner?

Meer weten over vegan cosmetica? Check dan deze blog eens! 

Geschreven door: Nanouk
Mede dankzij mijn studie ben ik erachter gekomen wat voor effect het eten van dierlijke producten heeft op het milieu. Later kwam ik erachter dat mijn gezondheid erop vooruit ging. Daarnaast is het een hele fijne gedachten om te weten dat dieren niet hoeven te lijden door jouw keuzes. Vandaar dat ik iedereen, via ProVeg, wil inspireren om ook (meer) plantaardig te gaan eten!

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...