Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Dutch Raw Food & Lifestyle Festival 2016!

03-06-2016

Schermafbeelding 2016-06-03 om 12.51.19

Kom op zondag 12 juni 2016 naar het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival in Amsterdam
Dit festival is gewijd aan het informeren over de filosofie en de voordelen van de rawfood leefstijl aan een breed publiek. De raw food levensstijl staat synoniem voor een leefstijl waarbij men zoveel mogelijk pure producten gebruikt zoals de natuur deze aan ons presenteert. De raw food levensstijl zorgt er voor dat de mens in harmonie met de natuur leeft, handelt en herstelt (ontgiften) waardoor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid zodanig verbetert dat men een onomkeerbare transformatie kan ondergaan waarbij niet alleen de mens zelf, maar ook de gehele aarde bij gebaat is. De raw food levensstijl is 100% plantaardig, glutenvrij en lactosevrij. Bij het volgen van een 70% tot 80% rawfood leefstijl ervaart men al de positieve effecten door dat men op milde wijze ontgift.

Wat kun je verwachten van het festival?
Een ontzettend gezellige dag vol met kraampjes, workshops, kunst, muziek, yoga, meditatie, lezingen en nog veel meer leuke activiteiten! Ga hier naar de website van het festival voor het volledige programma en een lijst met alle standhouders.

Viva Las Vega's is er ook bij
Natuurlijk slaan wij de kans niet over om naar een plantaardig festival te gaan! Kom je evens langs onze stand? Mis onze presentatie over effectief altruïsme, gegeven door Pablo Moleman en Veerle Vrindts, niet! Hier kun je leren hoe je met weinig middelen toch heel veel kunt bereiken voor de dieren.

Met korting of zelfs gratis naar het festival
Een toegangsticket voor het Raw Food & Lifestyle Festival kost €9 online en €11,50 bij de kassa. Voor kinderen van 10 t/m 18 jaar is het €4,50 online en €6 bij de kassa. Kinderen onder begeleiding tot 10 jaar mogen gratis naar binnen. Alle vrienden van Viva Las Vega's krijgen €1 korting op hun ticket. Word nu vriend van Viva Las Vega's om met korting naar het festival te kunnen! Een toegangsticket winnen kan ook! Op onze Facebookpagina geven wij er namelijk maar liefs 3 weg. Ga nu kijken en doe mee!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...