Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Een nieuwe start en nieuwe vacatures!

01-12-2014

Viva Las Vega’s staat niet stil. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan leuke nieuwe initiatieven en activiteiten, en daar kun jij deel van uitmaken! Viva Las Vega’s heeft het doel mensen en organisaties op een creatieve manier te verleiden tot het eten en produceren van meer plantaardige voeding. We geven mensen handvatten met bijvoorbeeld de Vegamap, de VeggieChallenge, Veganize-it kookworkshops en het Viva Las Vega’s Food Festival. We dagen restaurants uit met Vegan Switch Diners. En we praten met producenten over het aanbieden van meer plantaardige opties en recepten. Wij zijn altijd op zoek naar onbetaalde medewerkers die onze organisatie kunnen versterken. Kijk hier voor onze lopende vacatures!

Naar de vacatures

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, aarzel dan niet om je algemene interesse in vrijwilligerswerk te laten blijken via ons vrijwilligersformulier.   IMG_2862met logo    

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...