Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Foodblog: De Groene Meisjes

28-05-2015

Foodblogs zijn helemaal hip en dat is niet voor niets, ze staan boordevol recepten en tips van mede foodies. Speciaal voor jullie hebben wij een aantal leuke vegetarische foodblogs uitgekozen. De komende maand zal telkens even stil worden gestaan bij één van deze blogs. Vandaag ‘De Groene Meisjes’, website: http://www.degroenemeisjes.nl/. ‘De Groene Meisjes’, Jamie (24) en Merel (28) genaamd, willen graag laten zien dat een groen leven vooral leuk moet zijn. De website staat boordevol tips en inspiratie over groen eten, leven, denken en reizen. Van alles en nog wat dus! Zoals de meisjes op hun website zelf al zeggen: ‘Op ons blog zal je geen negatieve verhalen of filmpjes over slachthuizen tegenkomen. De Groene Meisjes zijn luchtig en hopen op deze manier te laten zien hoe het anders kan. Niet wat er allemaal niet mag.”’ Wij zijn in ieder geval geïnspireerd!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...