Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Foodblogs: De Hippe Vegetariër

28-05-2015

Foodblogs zijn helemaal hip en dat is niet voor niets, ze staan boordevol recepten en tips van mede foodies. Speciaal voor jullie hebben wij een aantal leuke vegetarische foodblogs uitgekozen. De komende maand zal telkens even stil worden gestaan bij één van deze blogs. Vandaag ‘De Hippe Vegetariër’, website:http://www.dehippevegetarier.nl/ ‘De Hippe Vegetariër’, opgericht door Isabel, is uitgegroeid tot een heuse veggie walhalla. Naast recepten en restauranttips, vind je er ook tips over leeftstijl en reizen. Daarnaast is er een rubriek ‘getest’, waarin bepaalde vegetarische producten worden getest. Zo kan jij altijd het beste eten, handig toch!  

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...