Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Geweldloze vega communicatie

01-12-2014

De eerste editie van onze 4-daagse training Non Violent Communication voor vega activisten viel in de smaak. Onze dertien deelnemers werden in sneltempo ondergedompeld in een nieuwe manier van praten én luisteren. Onder leiding van ervaren NVC-trainers Cara Crisler en Loes Berkhout gingen de cursisten aan de slag met dialoogoefeningen, casestudies en anekdotes. Wat zeg je bijvoorbeeld als vegetariër tegen een tafelgenoot die je vleesvrije lifestyle maar niets vindt? En hoe ga je om met ethische dilemma's in je persoonlijke leven? Op verzoek van de deelnemers kijken we naar de mogelijkheden om een opvolger van deze cursus te organiseren in 2015. Fotograaf Arthur van der Lee legde de training vast met zijn camera.

 4 daagse Amsterdam-144 daagse Amsterdam-12  4 daagse Amsterdam-18  4 daagse Amsterdam-244 daagse Amsterdam-54 daagse Amsterdam-22

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...