Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Hotspot: De Foodhallen

28-05-2015

In Amsterdam zijn wij gezegend met de Foodhallen, een gigantische indoor foodmarket die het hele jaar door open is! Dit soort foodmarkets zijn over de hele wereld al super beroemd, maar sinds kort dus ook in ons eigen landje te bewonderen. ‘De Hallen’ zijn gevestigd in Amsterdam West, in de oude tramremise. Hapjes en drankjes zijn er in overvloed. Wandel langs de verschillende marktjes (ook niet-vegetarische marktjes voor de niet-vegetarische vrienden/familieleden) en koop alles wat je lekker vindt! Een ware hotstpot voor de echte foodie! Voor meer informatie, kijk op http://www.foodhallen.nl/.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...