Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

“How to Create a Vegan World” gratis voor nieuwe Viva Las Vega’s donateurs

28-07-2017

Tobias Leenaert, bekend als The Vegan Strategist, heeft een nieuw boek geschreven bomvol goede ideeën om de vegarevolutie dichterbij te brengen. Viva Las Vega's geeft 50 exemplaren weg!

How to Create a Vegan World: A Pragmatic Approach is een baanbrekend boek. Tobias Leenaert werpt erin een frisse blik op de vegan beweging en kijkt verder dan de gebruikelijke methoden en strategieën. Hij stelt dat een pragmatische aanpak nodig is om de alomtegenwoordigheid van vlees in de samenleving te doorbreken. Kerngedachte daarbij is om veganistisch eten gemakkelijker en toegankelijker te maken. Het boek staat bol van de waardevolle ideeën en inzichten voor zowel beginnende als ervaren activisten, vegan organisaties en ondernemers.

Pablo Moleman, campagneleider bij Viva Las Vega's: "Tobias laat zien welke geweldige kansen er zijn voor de vegan beweging wanneer we strategischer te werk gaan. Iedereen die deze eeuw nog het einde van de vee-industrie wil zien, zou dit boek moeten lezen."

Viva Las Vega's geeft 50 exemplaren van How to Create a Vegan World weg als welkomstgeschenk aan de eerste 50 nieuwe donateurs die zich vóór 1 september aansluiten.

Word vandaag donateur voor maar 5 euro per maand en ontvang het boek gratis thuis!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...