Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

9 inspirerende Instagram accounts die jij wilt volgen!

06-07-2017

Op Instagram worden er dagelijks talloze foto’s geplaatst. Van selfies tot outfits, en van dieren tot boeken. Maar het allerpopulairst zijn toch wel de foto's met eten. Instagram is dan ook dé plek voor de nodige food inspiratie! In dit artikel vind je tien van de meest inspirerende Instagram accounts met foodfoto's!

@Beautyblends

inspirerende Instagram accounts

Misschien ken je blogger Sanne al van haar blog Living the Green life. Sanne maakt de mooiste foto’s van de meest kleurige fruitgerechten. Echt een account om vrolijk van te worden!

@Thegreencreator

inspirerende Instagram accounts

Nog een bekende blogger in dit lijstje! The green creator deelt foto’s van gezonde vegan recepten, reizen en boekreviews. Vorig jaar won Bianca de Foodblogger award voor beste foto en dat is absoluut te begrijpen als je haar Instagram bekijkt!

 

@Groenemonster

inspirerende Instagram accounts

Ook onze Zuiderburen zijn vertegenwoordigd in dit lijstje met populaire Instagram accounts. Op de Instagram van groene monster vind je de meest kleurrijke en fruitige gerechten.

 

@Happyandvegan.nl

inspirerende Instagram accounts

Natasja van de gelijknamige blog Happy and Vegan beschrijft zichzelf als creabea in haar bio. En dat is absoluut te zien als je door haar prachtige foto’s van originele recepten bladert! Dit prachtige Instagram account moet je absoluut gaan volgen!

@Inmimisbowl

inspirerende Instagram accounts

Foodbowls zijn helemaal hip tegenwoordig! Nog inspiratie nodig voor deze foodtrend? Dan is het Instagram account van inmimisbowl absoluut een aanrader!

@Monique89

inspirerende Instagram accounts

Monique deelt op haar feed foto’s van het lekkerste comfortfood, inspirerende teksten en foto’s van haar schattige hondje. Wat wil je nog meer?

@Nevernotcooking.nl

inspirerende Instagram accounts

“Make food, not war” is het motto van Never not Cooking. Dit Instagram account moet je absoluut gaan volgen wanneer je op zoekt bent naar recepten en fan bent van lichte foodfoto’s.

 

@Plantaardigheidjes

inspirerende Instagram accounts

Danielle van Plantaardigheidjes kun je kennen van haar blog of webshop. Maar ook op Instagram is ze actief, en hoe! Op dit account komen de lekkerste vega gerechten voorbij, natuurfoto’s en updates over de shop.

@Quirky_cooky

inspirerende Instagram accounts

De prachtig gestylde feed van quirky cooky mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje met inspirerende Instagram accounts! Vooral de foto’s van ontbijtjes laten je watertanden.

Nog niet genoeg aan deze inspirerende Instagram accounts?

Wist je dat je Viva las Vega's ook kunt volgen op Instagram? Zien we je daar

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...