Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Je vingers aflikken op het Viva Las Vega’s Food Festival Nijmegen

23-03-2015

vegan festival nijmegenPlantaardig eten is hip! Van het succes van de Vegetarische Slager en de VeganChallenge in Nederland tot de livestyle-change van Beyonce en Jennifer Lopez in de Verenigde Staten: de vegarevolutie barst overal los. Voor wie zich ook wil onderdompelen in de wereld van vegetarisch of veganistisch eten, is er dit jaar in navolging van het Amsterdamse voor de eerste keer een Viva Las Vega's Food Festival in Nijmegen. Het festival is gratis toegankelijk, maar je kunt ook meedoen met een aantal leuke worskhops en lezingen. De voorverkoop hiervan start op 2 april. Het Viva Las Vega’s Food Festival is een smaakvolle dag met workshops, een food market, sprekers, activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen en vooral heel veel lekkers om te proeven. Vorig jaar bezochten meer dan 3000 foodies het festival in Amsterdam en we verwachten dat er in Nijmegen ook veel animo voor zal zijn. Ook hier in Nijmegen zorgt het festivalteam voor een gevarieerd programma dat zowel vega’s als (beginnende) flexitariërs aanspreekt. Doe mee met de vegan kookworkshop van NoviaVerde, de raw food demonstratie van Crudo of een heerlijk ontspannende yogales van Yoga Kula. Daarnaast presenteren diverse vegan ondernemers hun vegan producten, die niet allemaal met eten te maken hebben. Vegan is een lifestyle, die verder gaat dan alleen maar plantaardig eten! Uiteraard zorgen we ook voor interessante lezingen over vegan food en vitaminen, een van hen is Lisette Kreischer van het boek Plant Power de vermaarde dutch weed burger, die op ons Amsterdamse festival altijd een grote hit is! Voor kinderen vanaf 4 is er een uitgebreid programma met onder andere bonbons maken van rauwe chocolade. Of kom gezellig genieten van live muziek onder het genot van een vegan hapje en drankje. Houd zondag 26 april vrij in je agenda en nodig vrienden en familie uit! De toegang van het festival is gratis en voor de workshops en lezingen betaal je wel entree. De ticketverkoop voor de lezingen en workshops start op 2 april 2015 op www.vlvfoodfestival.nl/. Wees er snel bij, want op = op!
Viva Las Vega’s Food Festival Zondag 26 april 2015 11.00 – 17:30 uur Locatie: Brebl, Honigfabriek, Nijmegen Website: www.vlvfoodfestival.nl

Op 2 april zal de informatie voor deze website up to date zijn. We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen.

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...