Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Kaasvervanger

28-05-2015

Misschien heb je jezelf wel uitgedaagd tot enkele dagen plantaardig eten, of lijkt het je interessant om je uitdaging aan te scherpen, dan zal bij de meesten kaas een flinke uitdaging zijn. Gelukkig hoef je van de smaak geen afscheid te nemen, want er zijn tegenwoordig steeds meer en betere kaasvervangers verkrijgbaar. Als je bij de gemiddelde biologische winkel kijkt, vind je diverse soorten van Wilmensburger, Cheezly en Tofutti, met variaties als geraspte kaas, cheddar, mozzarella en Edammer. Wilmensburger is zelfs verkrijgbaar bij de Jumbo! Buiten de Nederlandse grenzen gaat men nog verder in het ontwikkelen van kaasvervangers, zo is er een Zwitserse kaasvervanger No Muh, waar velen enthousiast over zijn. Zelfs een plantaardige kaasfondue behoort dan tot de opties. Je kan het gelukkig online bestellen, via de webshop VeggieDeli (http://www.veggiedeli.nl).

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...