Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Koffie met plantaardige melk: verkrijgbaar bij deze cafés!

20-08-2018

Plantaardige melk in je koffie. Als echte latte, cappuccino of koffie verkeerd liefhebber kun je natuurlijk niet zonder. En voor thuis heb je waarschijnlijk allang je favoriete melk ontdekt. Maar waar kun je nou lekkere koffie met plantaardige melk buiten de deur drinken? In dit artikel lees je over vijf fijne plekjes die plantaardige melk serveren!

Starbucks

Sojamelk, havermelk, kokosmelk, amandelmelk… Bij de Starbucks heb je zoveel keuze! Een warme latte of juist een frappuccino? Het kan allemaal vegan bij Starbucks! Voor een echt verwenmomentje, neem je er karamel siroop in. Maar er is meer! Bestel er een Vegan Berry Bircher bij en je hebt een perfect ontbijt. Samen met de Vegan Chickpea Beetroot Hummus Wrap heb je een goede lunch. En voor een heerlijk vieruurtje ga je natuurlijk voor de Vegan Chocolate & Raspberry Cake!

Koffie met plantaardige melk: Starbucks

Coffee Company

Coffee Company vind je in Amsterdam, Delft, Den Haag, Groningen, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Bij Coffee Company kun je je koffie bestellen met soja-, haver- en amandelmelk. Daarnaast kun je hier bij je koffie ook een vegan gebakje bestellen. Vegan cheesecake, anyone?! (Niet in alle filialen verkrijgbaar helaas.) Lees hier meer over het vegan assortiment van Coffee Company.

Koffie met plantaardige melk: Coffee Company

Bagels & Beans

Nóg een zaak die koffie met plantaardige melk serveert! Ook bij Bagels & Beans kan je je koffie met soja-, haver- en amandelmelk bestellen. Naast koffie hebben ze trouwens ook Matcha Latte op de kaart staan, standaard met sojamelk. En Golden Almond Latte met, je raadt het al… Met amandelmelk! Heb je trek? Dan kun je onder andere de The Dutch Weedburger Bagel of een bagel met cream 'cheese' rode paprika bestellen.

Koffie met plantaardige melk: Bagels & Beans

D.E Café

Ook in de Douwe Egberts café’s kan je koffie met plantaardige melk bestellen (onder andere van soja, kokos en haver). In maar liefst tien steden in Nederland is een D.E Café te vinden (Amstelveen, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zoetermeer). Een perfecte plek voor een zakelijke afspraak of om gezellig bij te kletsen. 

Plantaardige melk in je koffie: Douwe Egberts

Coffee-Star

Koffie en lezen, dat is toch een hemelse combi? Coffee-Star is te vinden in verschillende bibliotheken. Bijvoorbeeld in Den Haag, Delft, Leiden, Utrecht, Haarlem en Hengelo. Hier kun je onder het genot van koffie met plantaardige melk, lezen in je pas geleende boek. Of bijkletsen met je studiegenoten op de campus (in Delft).

Plantaardige melk in je koffie: Coffee Star

Koffie met plantaardige melk bij héél veel andere cafés

Bij heel veel andere cafés is tegenwoordig plantaardige melk verkrijgbaar. Het staat misschien niet altijd op de kaart, maar wanneer je er naar vraagt wordt er soms toch een pak plantaardige melk uit de koelkast getoverd. En als ze nog geen koffie met plantaardige melk schenken, dan zet je ze misschien wel aan het nadenken om plantaardige melk in hun menu op te nemen.

Koffie met plantaardige melk

Wat is jouw favoriete café waar plantaardige melk geserveerd wordt? Deel het met ons op de Facebookpagina van ProVeg of gebruik de hashtag #provegnl op Instagram enTwitter! En ben je op zoek naar lekkere plantaardige melk voor thuis? Check dan dit blog eens!

Geschreven door: Ilona de Ruijter
Over Ilona: "In het dagelijks leven werk ik bij Tauw aan duurzame oplossingen voor een betere leefomgeving. In mijn vrije tijd ben ik veel met plantaardig eten bezig: erover lezen, koken en uit eten gaan. Daarover schrijf ik met veel plezier blogs voor ProVeg. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plekjes in binnen- en buitenland".

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...