Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Kunnen kinderen mee naar VeggieWorld?

01-03-2018

Jazeker, kom naar VeggieWorld Kids!

 

VeggieWorld, dé vega lifestyle beurs in het weekend van 10 en 11 maart in Jaarbeurs Utrecht, is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook voor kinderen. Met een compleet VeggieWorld Kids programma, met o.a. schmink, kleurplaten, knutselactiviteiten, lekkere hapjes om te proeven en een spannende speurtocht wordt VeggieWorld HET food evenement voor het hele gezin!

VeggieWorld Kids

Fun met groenten en Kids Yoga

VeggieWorld Kids barst beide dagen los om 13:00 en gaat door tot 17:00. Vier uur lang kunnen kinderen kunnen zich uitleven, knutselen en tekenen. Leer een lammetje of vogelhuisje knutselen (en neem het mee naar huis!) of kies een leuke kleurplaat uit om op een originele manier in te kleuren. Niet actief genoeg? Strek dan je benen en spieren bij de Kids Yoga.

Wie VeggieWorld zegt, zegt lekker eten! Ook VeggieWorld Kids staat in het teken van plantaardige fun. Ga creatief aan de slag met groenten, maak een diertje van fruit of proef bijzondere plantaardige hapjes bij 1 van de vele kindvriendelijke foodstands. Wat dacht je van een 100% vegan wafel met slagroom of vegan sushi?

VeggieWorld Kids

Voor grote en kleine kinderen

VeggieWorld Kids is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Alle activiteiten worden begeleid door minstens 2 volwassenen. Voor de kleinste kinderen is het het handigst als ouders er bij blijven. Knutselen is natuurlijk nog leuker als mama en papa zelf ook meedoen.

Iets oudere kinderen kunnen individueel meedoen aan de activiteiten. Dit betekent dat je zelf rustig over de beurs kan lopen wanneer je kinderen zich aan het amuseren zijn!

‘Zaadbommetje’ maken

Is je kind dol op bloemen? Dan kunnen jullie samen een zaadbommetje maken onder begeleiding van een échte professional. Mariken Straat van Beeheroes leert kinderen tijdens haar workshop alles over wilde bloemen, bijen én mensen. Je zaadbommetje, een explosie van wilde bloemen, krijg je natuurlijk achteraf mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, als je geen bezwaar hebt tegen vuile handen. Ook mag je AH Moestuintjes meenemen om te ruilen met andere kinderen.

Speurtocht

Wil je kind liever alleen of met jou erbij de VeggieWorld beurs ontdekken? Dan krijgt hij/zij bij de ingang een speciale VeggieWorld Kids speurkaart. Ga op pad langs de kindvriendelijkste stands van VeggieWorld, beantwoord de vragen, waag je aan de doe-opdrachten en scoor fruit- en groentepunten. Ga tijdens je speurtocht zeker ook even langs bij de VegXperience of maak een selfie bij de Photobooth.

Is de speurkaart vol? Dan mag je een echt VeggieWorld Kids certificaat oppikken met jouw naam erop.

Zaadbommetje VeggieWorld

Tickets kopen

VeggieWorld is GRATIS voor kinderen. Als volwassene betaal je slechts 8 euro in de voorverkoop. Bij de kassa kost een kaartje 10 euro.

Kaartjes koop je hier

Word je lid van ProVeg Nederland, dan mag jij ook gratis naar binnen
+ je mag op VeggieWorld een welkomstgeschenk uitzoeken bij de ProVeg stand.

Sluit je vandaag nog aan!

VeggieWorld is Kidsproof!

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...