Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Love for Life 2016!

24-05-2016

zaterdag 4 juni / zondag 5 juni 2016


Nog geen plannen in het weekend van 4 en 5 juni 2016? Kom naar de eerste editie van het Love for Life festival! Gedurende deze twee dagen wordt het hallencomplex van de Jaarbeurs in Utrecht ingericht als festivalterrein met ruimte voor inspiratiesessies, yoga, try-outs, kookdemo's, workouts, lezingen, workshops, meditatie, sportclinics en meer. Viva Las Vega's is er natuurlijk ook bij om zoveel mogelijk bezoekers te inspireren en warm te maken om plantaardig(er) te eten!

Lekker in je vel en verantwoord genieten​
Wij mensen willen veel, maar de juiste balans vinden is nog wel eens lastig. Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken. Je vindt er van alles over food, body en mind. Lichaam en geest in evenwicht en een leven waarin gezond eten, bewegen en relaxen belangrijk zijn. Maar behalve tips, nieuwe trends en inspirerende sprekers en workshops is Love for Life natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit! Zet 4 en 5 juni (open tussen 10.00 en 18.00 uur) dus vast in je agenda en verheug je op een heerlijk dagje voor jezelf en wie je ook wil meenemen! Klik hier om naar de website van Love for Life te gaan voor alle informatie en het programma.

Met korting of zelfs gratis naar het festival!
Lijkt het jou wel wat om op zaterdag 4 juni of op zondag 5 juni een bezoek te brengen aan Love for Life? Leuk! Entreebewijzen kosten €22 aan de kassa. Maar als je nu online een kaartje koopt, kost deze €18. En ben of word je vriend van Viva Las Vega's? Dan is dat een euro goedkoper! Oftewel €21 aan de deur en €17 online. Wij geven ook 10 kaartjes weg! Kans maken? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en doe mee.

Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Een tienerticket (15 tot 18 jaar) kost €6.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...