Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Maak Vegxperience waar in 2017!

21-12-2016

We zitten op het puntje van onze stoel, want vandaag gaat Viva Las Vega's live met een crowdfundingcampagne waar we al bijna een jaar naar toe werken: Vegxperience.  
We hebben precies 1 maand de tijd om 10.000 euro te verzamelen. Hiermee kunnen we een grote droom waarmaken: in 1 jaar tijd minstens 100.000 Nederlanders laten zien en proeven van de vega lifestyle!  
Bekijk de Vegxperience campagne
 
Vegxperience

Waarom Vegxperience?

Bij Viva Las Vega's hebben we al vijf jaar 1 doel haarscherp voor ogen: een plantaardige toekomst waarin dierlijke producten overbodig zijn. Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend is om van de ene dag op de andere veganist te worden. Daarom maken we vega eten makkelijk, lekkerder en leuker voor iedereen. Tot voor kort deden we dit met gratis 100% plantaardige Food Festivals, de VeggieChallenge campagne en online acties om het aanbod te vergroten. Dit vonden we echter niet genoeg. We droomden van een concrete 'machine', een ervaring die je in een paar minuten onderdompelt in alle redenen om voor vega te kiezen en alle drempels wegneemt. Iets waar je als vleeseter instapt en als veganist (of tenminste als flexitariër) weer uitkomt. Na veel onderzoek bracht dit ons tot Vegxperience, een rondreizende interactieve expo waarmee we door middel van Virtual Reality, digitale tools en hapklare (en smakelijke) demonstraties in 2017 minstens 100.000 mensen laten zien en proeven hoe makkelijk en leuk de vega lifestyle echt is.
Vegxperience banner

Durf jij groot te dromen?

De Vegxperience is er nog niet. Momenteel hebben we namelijk helemaal geen geld om hem te bouwen. We hebben wel een prachtige schets van hoe hij er ongeveer uit komt te zien. En de ambitie om met tientallen vrijwilligers de Vegxperience aan heel Nederland te laten zien, bij de hipste festivals, mainstream evenementen en zelfs de Huishoudbeurs. We hebben 10.000 euro nodig om Vegxperience te bouwen en hem te lanceren in het voorjaar van 2017. Dit startbedrag stelt ons ook in staat om alvast bij een groot mainstream evenement (bv. de Gezondheidsbeurs) ruimte te boeken.
vegxperience
Bekijk Vegxperience van dichtbij

Wat kun jij doen?

Doe een donatie voor de Vegxperience campagne, zelfs al is het maar een klein bedrag. Als al onze 20.000 Facebookfans 1 euro doneren zitten we al over ons doelbedrag! Ook als je niet in staat bent om financieel te helpen, zijn we heel blij met jouw feedback of met jouw steun in de vorm van het delen van de campagne in jouw (online) netwerk. Misschien kan je het ter sprake brengen bij het kerstdiner of op je Facebookprofiel. We hebben geen marketingbudget, dus de hele campagne staat of valt met ons gezamenlijke online vega netwerk. Samen staan we sterker dan we denken :)

Wat krijg je ervoor terug?

Eeuwige dank en heel veel geredde dierenlevens. Bovendien is er voor iedereen die de campagne steunt een uniek Viva Vega Kerstmis e-book.  Afhankelijk van je donatiebedrag krijg je ook een extra bedankje toegestuurd. Laten we samen het verschil maken in 2017!
Ik wil Vegxperience waarmaken!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...