Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Nieuw kookboek: Vegan for Friends + winactie

18-05-2017

De recepten in Vegan for friends bewijzen dat plantaardige voeding niet saai en flauw is. De gerechten van chef-kok Alexander Gershberg zijn heerlijk en vol smaak!

Voor zijn originele gerechten gebruikt Alexander traditionele, onbewerkte en pure ingrediënten, zonder vlees en kaas te imiteren. Maar Vegan for friends is meer dan een kookboek: het is ook een spannende reis vol verhalen achter de recepten.

In elk hoofdstuk van Vegan for friends gaat Alexander in op een ander thema met een aparte kookstijl. Van de traditionele Russische keuken van zijn moeder en het Joods comfortfood dat hij voor zijn oma in Israël maakt, tot de Midden-Oosterse keuken waarmee hij is opgegroeid. Van de geïmproviseerde gerechten die hij voor zijn vrienden maakt met wat hij toevallig in huis heeft, tot de experimentele en gedurfde creaties voor de kunstenaars en muzikanten in zijn omgeving. 

Vegan for friends is een culinair en multicultureel mozaïek en een smakelijke afspiegeling van het moderne leven. De recepten in het boek variëren van eenvoudig tot uitgebreid en van traditioneel tot modern. Wat ze verbindt zijn de liefde, passie en mensen die in Alexanders gerechten en verhalen zo treffend worden geportretteerd.

Alexander Gershberg is geboren in Rusland en opgegroeid in Israël. Hij woont sinds 2006 in Nederland, waar hij een 100% vegan en biologisch cateringbedrijf heeft, Vegan Sundays. Naast kookworkshops verzorgt hij ook pop-uprestaurants en komt hij privé een maaltijd verzorgen. Zijn unieke fusion kookstijl is beïnvloed door de Russische, Israëlische en Midden-Oosterse keukens waarmee hij is opgegroeid.

Viva Las Vega's mag gratis exemplaren weggeven als welkomstgeschenk aan de eerste 50 nieuwe donateurs die zich tussen 18 mei en 18 juni 2017 aansluiten bij stichting Viva Las Vega's.

Word vandaag nog donateur en krijg een exemplaar thuisgestuurd.

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...