Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Over Viva Las Vega’s

Viva Las Vega’s maakt vega eten leuk, lekker en makkelijk voor iedereen.

 

We inspireren zoveel mogelijk mensen om vaker te kiezen voor vaker plantaardig, want dat is beter voor de gezondheid, de dieren en het milieu. En we helpen bedrijven om het vega aanbod te vergroten.

Of het nu om recepten, restaurants, food festivals of internationale beurzen gaat. Viva Las Vega’s maakt het vega!

Viva Las Vega’s een door ANBI erkende onafhankelijke non-profitorganisatie voor een plantaardige toekomst.

5 goede redenen om je aan te sluiten bij Viva Las Vega's

dieren

Dieren

Dieren leiden een ellendig en kort leven in de vee-industrie. Met elke persoon die kiest voor vega sparen we het leven van 1600 dieren.

milieu

Milieu

Als alle Nederlanders 1 extra dag in de week geen vlees meer eten komt dit qua CO2-uitstoot overeen met 1 miljoen auto’s van de weg halen.

gezondheid

Gezondheid

Eet minder dierlijk en meer plantaardig te eten, adviseert het Voedingscentrum. Wij helpen dit advies te realiseren, zodat er minder mensen overlijden aan hart- en vaatziekten en kanker.

rechtvaardigheid

Voedselspilling

Om 1 kilo vlees te produceren is er tot 8 kilo plantaardig voedsel nodig. Waarom voeren we aan dieren wat we zelf net zo goed kunnen eten?

smaak

Lekker eten

Viva Las Vega’s laat zien dat je op je vega dagen helemaal niets hoeft te missen. Culinaire hoogstandjes of sappige fast food, wij helpen producenten op weg om jouw favoriete product te veganizeren.

ONZE STRATEGIE

  • Positief en laagdrempelig

    Alle stapjes tellen. Viva Las Vega’s is er niet alleen voor vegans, maar juist voor mensen die graag af en toe wat minder vlees willen eten en inspiratie nodig hebben.

  • Meten is weten

    We meten de impact van onze projecten en drukken dit uit in geredde dierenlevens, bespaarde CO2, waterbesparing, etc.

  • Eerst het eten, dan de moraal

    We gebruiken principes over gedragsverandering uit de psychologie om drempels te verlagen. Eerst laten we mensen proeven van de vega lifestyle. Letterlijk, met heerlijke recepten en innovatieve food events. Wij zijn ervan overtuigd dat daarna ook de mindset veranderd, zodra je zelf ontdekt hebt hoe lekker, leuk en makkelijk vega eten is.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

                 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...