Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Plantaardig uit eten

28-05-2015

Hoe het weekend beter te beginnen dan met een restaurantbezoekje?! Bestaat je Challenge uit een aantal dagen vegetarisch eten, maak het jezelf dan niet te gemakkelijk door de uitdaging en je sociaal leven strikt gescheiden te houden. Durf vreemd te gaan en dit met je vrienden te delen! Heb je een vaste stek, ga na of ze een plantaardige optie hebben. Is het een last-minute etentje? Een béétje creatieve chef kan op jouw aanwijzingen wel iets lekkers bereiden! Even bellen op voorhand kan ook wonderen doen. Amsterdam heeft ook een heel aantal geheel plantaardige eetgelegenheden. Als je zin hebt in een andere keuken; Thaise en Indische restaurants bieden verrassend vaak lekkere, vegetarische maaltijden.   Wil je weten waar een restaurant in de buurt zit? Kijk dan op de Vegamap van Viva las Vega’s http://vegamap.nl/. Zit je in het buitenland? HappyCow heeft een grote internationale database met veggie adressen.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...