Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

ProVeg op de gezondheidsbeurs in Utrecht

18-01-2018

ProVeg zal ook in 2018 weer met de Vegxperience op de Gezondheidsbeurs in Utrecht te vinden zijn. Wil jij langskomen om deze rondreizende tentoonstelling te bezoeken of onze lezing bij te wonen? Of gewoon om je te laten inspireren om gezonder te leven? Word dan uiterlijk 21 januari donateur van ProVeg Nederland en ontvang 2 tickets voor de GezondheidsBeurs helemaal gratis!

Vegxperience GezondheidsBeurs
Onze rondreizende tentoonstelling Vegxperience is ook in 2018 weer te vinden op tal van beurzen en evenementen.  Dankzij deze interactieve pop-up expo over plantaardig eten kun je zelf ervaren wat de impact is van jouw eigen eetgedrag, ontdekken dat vegan producten gewoon in de supermarkt liggen en in restaurants verkrijgbaar zijn en kun je de wereld door de ogen van een varken, koe en kip zien. Kijk voor een voorproefje alvast even het filmpje over de Vegxperience. We strijken op 1 februari net Vegxperience neer bij de Gezondheidsbeurs, de plek waar we vorig jaar ook de eerste try-out deden. Op 4 dagen tijd schreven zich toen al meer dan 300 deelnemers in! We rekenen erop dit jaar dit record te breken.
Naast de Vegxperience geeft ProVeg Nederland ook een leuke presentatie over de gezondheidsvoordelen van plantaardig eten.
ProVeg NL op GezondheidsBeurs 2018

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Op de GezondheidsBeurs vind je inspiratie voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens ♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ yoga ♡ mindfulness ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale GezondheidsGids.

Word uiterlijk 21 januari donateur van ProVeg Nederland en ontvang 2 tickets voor de GezondheidsBeurs helemaal gratis!

ProVeg op GezondheidsBeurs 2018

 

De Nationale GezondheidsBeurs

1 tot en met 4 februari 2018

Jaarbeurs Utrecht

Open van 10.00 – 17.30 uur

www.gezondheidsbeurs.nl

 

 

Geschreven door: Nicoll Peracha

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...