Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Restauranttip: Instock

28-05-2015

Sta jij er wel eens bij stil wat er met alle niet gekochte groente en fruit in de supermarkt gebeurd? Het komt wel eens voor dat een appel een deukje heeft of iets kleiner is dan alle andere appels, met andere woorden, dat hij niet voldoet aan de hedendaagse standaarden van perfect voedsel. Zo’n appel wordt meestal niet verkocht, waarna de supermarkt genoodzaakt is het weg te gooien. Instock heeft hier een oplossing voor bedacht. Zij creëren gerechten op basis van de ‘oogst van de dag’. Elke ochtend rijden zij met hun zogeheten ‘food rescue busje’ naar Albert Heijn filialen en redden voedsel met schoonheidsfoutjes. Alle producten die zij gebruiken zijn overigens nooit over datum! De chefs van Instock creëren elke dag iets lekker met wat er op voorraad is. Verassend, duurzaam en lekker! Wil je meer weten over Instock of naar één van hun restaurants, kijk dan even op de website.  

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...