Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Stoppen met vlees eten: waarom vlees het nieuwe roken is!

30-08-2016

Stoppen met vlees eten is goed voor dieren en het milieu, maar het heeft nog veel meer voordelen. Lees hier 8 redenen waarom stoppen met vlees eten net zo goed is als stoppen met roken!

1. Stoppen met vlees eten zorgt voor meer geld!

Stoppen met vlees eten - giphy Heb je ooit gemerkt hoe duur vlees wel niet is? Heb je ooit nagedacht over hoeveel geld je wel niet zou besparen al je vlees zou vervangen door bonen, granen, peulvruchten?! Je zou versteld staan hoeveel geld je wel niet bespaart, net alsof je roken links laat liggen. Het wordt eindelijk tijd voor dat fantastische nieuwe paar schoenen dat je in de winkel hebt zien liggen ;).  

2. Meer energie!

Stoppen met vlees eten - energy Ooit teveel steak gehad en niet meer van de bank af kunnen komen? Vlees maakt je lamlendig. Net zoals sigaretten. Ga voor energie!  

3. Je ruikt lekkerder!

Stoppen met vlees eten - giphy Hehe, eindelijk kan je gerust die persoon zoenen zonder bang te zijn voor al die gekke luchtjes. Geen overheersende barbecue-smaak meer in de mond!  

4. Eten smaakt beter!

Stoppen met vlees eten - giphy Uit onderzoek blijkt dat als je stopt met roken, je alle heerlijke smaken weer beter proeft. Dit geldt ook voor als je geen vlees meer eet! Dat aardbeitje met chocola in de mond zal hemels smaken :).  

5. Je wordt beter in bed!

Stoppen met vlees eten - sexy Net zoals het stoppen met roken, zorgt het stoppen van vlees eten voor een verhoogd libido. Je wordt sterker, energieker... Uithoudingsvermogen wordt er ook alleen maar beter op. Wie zal nu de lakens uitdelen in de slaapkamer ;)?  

6. Je wordt knapper!

Stoppen met vlees eten - Beautiful Ja hoor, net zoals bij het stoppen van roken, zorgt het stoppen van vlees eten voor een mooiere huid en glanzender haar. En laten we niet vergeten, je wordt er blij van dus je zal er stralend bijlopen! Niemand zal jou meer over het hoofd zien op een feestje ;).  

7. Je wordt coool!

Stoppen met vlees eten - giphy Iedereen weet het. Roken kan echt niet meer! Het is niet 'cool'. Vlees eten ook niet meer. Die eeuwige biefstuk-pepersaus in elk standaard eetcafé heb je nu toch ook wel gezien? Tijd voor de moderne hazelnootburger met basilicum-aioli en alfalfa!  

8. Je mag trots op jezelf zijn!

Stoppen met vlees eten - proud Stoppen met roken is niet de makkelijkste stap om te maken. Net zoals het stoppen van vlees eten. Dus moet je nagaan hoe goed jij je gaat voelen als je dit bereikt hebt! Je mag supertrots op jezelf zijn, je hebt iets heel moois bereikt. Superman is coming! Jij kan de wereld aan ;).

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...