Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

The Dutch Weed Burger

28-05-2015

Heb jij er al van gehoord? De Dutch Weed Burger, een 100% plantaardig hamburger, gemaakt van zeewier en geroosterde sojasnippers, boordevol vitaminen en mineralen! Zelfs het broodje van de hamburger is uniek. Door het gebruik van chlorella is het een bron van eiwitten. Lekker, duurzaam, plantaardig en gezond.

De Dutch Weed Burger is verkrijgbaar bij verschillende restaurants in Nederland, kijk hier waar jij hem kan eten. Bij Bagels & Beans staat hij ook op de menukaart!

En vergeet niet je ervaringen met ons te delen op de VeggieChallenge Facebook-pagina!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...